Отзывы

Юра / 09.04.2023

"Неочікувано приємний досвід від співпраці з 'Партнер Авто'. Заощадив час та отримав хорошу ціну за моє авто. Рекомендую їх послуги!"

Олег / 11.04.2023

"Дякую 'Партнер Авто' за швидкий та легкий процес продажу авто. Професійні консультації та чудовий сервіс!"

Дмитро / 28.03.2023

"Вражений роботою 'Партнер Авто'. Все відбулося оперативно та без проблем. Рекомендую!"

Андрый Пилипенко / 05.03.2023

"Продаж авто з 'Партнер Авто' - це було просто. Професійний підхід, швидка угода, і чесна ціна. Дуже задоволений!"

Ростислав / 03.02.2023

Я дуже задоволений послугою, яку я отримав у PartnerAuto. Продаж мого JAGUAR F-PACE був швидким та простим процесом завдяки допомозі менеджера з продажу. Я отримав чесну оцінку мого автомобіля та був задоволений пропозицією, яку мені запропонували. Крім того, менеджер забезпечив безпечну та швидку оплату. Я рекомендую PartnerAuto всім, хто шукає надійну компанію для продажу свого автомобіля.

Сергій Петрович / 22.01.2023

"Я дуже задоволений процесом продажу моєї Шкода Октавія на автоплощадці PartnerAuto. Це було дуже швидко та просто. Як пенсіонер, мені дуже важливо було отримати чесну ціну за моє авто, і я був приємно здивований, коли отримав дуже адекватну оцінку від менеджера. Він виконав усі мої запити та піклувався про мене як про свого власного батька. Рекомендую PartnerAuto всім, хто хоче продати свій автомобіль швидко та зручно."

Светлана / 18.01.2023

Доброго дня! Я хотіла б поділитися своїм позитивним досвідом продажу моєї Toyota Camry 2021 року випуску через компанію PartnerAuto. З початку звернення до менеджера і до самого оформлення продажу - все було на вищому рівні. Менеджер був дуже привітним та професійним, завжди був на зв'язку та відповідав на всі запитання. Весь процес продажу був дуже швидким та безпечним. Я була задоволена із роботою компанії та готова рекомендувати їх своїм друзям і знайомим. Дякую вам, PartnerAuto!

Карина / 12.01.2023

Я дуже задоволена співпрацею з компанією PartnerAuto! Мені потрібно було продати мій Porsche, і я була дуже занепокоєна тим, як це зробити. Але з допомогою їх професійних менеджерів, мій автомобіль був проданий дуже швидко і по вигідній ціні. Я б дуже рекомендувала PartnerAuto всім, хто шукає надійного партнера для продажу свого автомобіля. Дякую за чудову роботу!

Тетяна / 09.01.2023

За допомогою ПартнерАвто я знайшла свій перший автомобіль Honda Accord 2019 р.в. ! Я зовсім не розбираюся в автомобілях, тому була дуже рада, коли менеджер надав мені вичерпну інформацію про всі можливі опції та допоміг вибрати найкращий варіант для мене. Рекомендую PartnerAuto всім, хто шукає надійного партнера при виборі автомобіля.

Христина / 28.12.2022

Як жінка, мені завжди складно визначитися з автомобілем, тому я шукала компанію, яка зможе мені допомогти. PartnerAuto.com.ua був для мене саме тим, що мені потрібно. Менеджер надав мені дуже вичерпну інформацію про різні автомобілі, відповідав на всі мої запитання і допоміг вибрати автомобіль, який мені підходить. Дякую за професійну допомогу!

Антоніна / 19.12.2022

Шукала автомобіль для сім'ї та натрапила на сайт PartnerAuto. Заповнила форму замовлення, і мені вже дуже швидко перетелефонував менеджер. Він надав мені дуже вичерпну інформацію про автомобілі, які відповідають моїм потребам, і допоміг підібрати ідеальний автомобіль. Дуже задоволена сервісом PartnerAuto!

Аліна / 16.12.2022

Я вже кілька разів користувалася послугами PartnerAuto.com.ua для покупки і продажу машини, і кожен раз була дуже задоволена роботою цього сайту. Вони пропонують широкий вибір авто за розумною ціною, а їхній сервіс завжди на висоті. Якщо вам потрібне авто - PartnerAuto.com.ua - це найкращий вибір!

Катя / 13.12.2022

Я зазвичай боюся купувати авто з-під рук, але PartnerAuto.com.ua дійсно змінив моє уявлення про це. Я знайшла тут своє перше авто і все пройшло гладко - продавець був чесним і детально описав усі проблеми машини, що мені дуже сподобалося. Тепер я знаю, де шукати машину для своєї дочки.

Таня Симонова / 9.12.2022

Я знайшла свою першу машину Мерседес GLC 2022 року на PartnerAuto.com.ua і дуже задоволена цим сайтом. Все було просто і зручно - знайшла машину за кілька хвилин, зв'язалася з продавцем і вже наступного дня відвезла її додому. Рекомендую всім шукати авто саме тут!

Маша / 04.12.2022

Nissan Qashqai 2020 р.в. Дуже професійний підхід до продажу автомобілів. Великий вибір як нових, так і б / у машин, що дозволило знайти те, що мені потрібно. Дякую, PartnerAuto!

Предыдущая | Следующая
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Сервис крутой. Спасибо за классную работу. Все на высшем уровне, условия, сроки, донесение информации! Побольше бы таких профи в своем деле.

Отзывы наших клиентов

  • Егор Кривошеев

    22.01.2017

    Воспользовался услугой срочного автовыкупа, в принципе все понравилось, осмотрели автомобиль, адекватно оценили, сторговали конечно немного цену, но так как срочно нужны были деньги - продал, перерегистрацию оплатили за свой счет, вообщем советую если кому надо будет такая услуга.

  • Іван

    03.03.2021

    Лучшые в этом бизнесе, очень честные позитивные и открытые к общению, с огромной экспертизой в автомобильной сфере. Доверяю им на все 100%. Огромнейшее спасибо за всю оказанную помощь и поддержку).

  • Ірина

    12.04.2023

    Хоча угода відбулася успішно, але трошки більше комунікації та уваги до дрібниць було б цінно.

  • Игорь

    09/10/2020

    После 3-х недельных перепетий с перекупами решил обратиться в Партнёр Авто. Сервис на высшем уровне! Все быстро, понятно, комфортно. Моя машина была продана на 2-й день. Ребятам озвучил желаемую сумму за своё авто и сроки. Все получилось даже раньше и главное за желаемые деньги! Партнёр Авто - вам спасибо за то что вы есть! В следующий раз - только с вами!).

  • Марк Денисов

    04.09.2013

    Партнер Авто лучшая компания по продаже автомобилей с пробегом в Киеве! Предложение о продаже принял сразу, и не прогадал. Через четыре дня мой Prado с помощью Партнер Авто нашел нового владельца. Оформление справки счет заняло десять минут моего времени. Вежливый персонал и что главное профессиональное отношение к людям и к автомобилям. Рекомендую!.

Связаться с нами

Адрес:

г. Киев, проспект Петра Григоренко 20 (Позняки)

Телефоны:

(044) 353-41-33

(096) 509-50-55

Время работы:

ПН-ПТ: 10.00 - 19.00, СБ: 10.00 - 17.00, ВС - выходной