Отзывы

Сергій Петрович / 22.01.2023

"Я дуже задоволений процесом продажу моєї Шкода Октавія на автоплощадці PartnerAuto. Це було дуже швидко та просто. Як пенсіонер, мені дуже важливо було отримати чесну ціну за моє авто, і я був приємно здивований, коли отримав дуже адекватну оцінку від менеджера. Він виконав усі мої запити та піклувався про мене як про свого власного батька. Рекомендую PartnerAuto всім, хто хоче продати свій автомобіль швидко та зручно."

Светлана / 18.01.2023

Доброго дня! Я хотіла б поділитися своїм позитивним досвідом продажу моєї Toyota Camry 2021 року випуску через компанію PartnerAuto. З початку звернення до менеджера і до самого оформлення продажу - все було на вищому рівні. Менеджер був дуже привітним та професійним, завжди був на зв'язку та відповідав на всі запитання. Весь процес продажу був дуже швидким та безпечним. Я була задоволена із роботою компанії та готова рекомендувати їх своїм друзям і знайомим. Дякую вам, PartnerAuto!

Карина / 12.01.2023

Я дуже задоволена співпрацею з компанією PartnerAuto! Мені потрібно було продати мій Porsche, і я була дуже занепокоєна тим, як це зробити. Але з допомогою їх професійних менеджерів, мій автомобіль був проданий дуже швидко і по вигідній ціні. Я б дуже рекомендувала PartnerAuto всім, хто шукає надійного партнера для продажу свого автомобіля. Дякую за чудову роботу!

Тетяна / 09.01.2023

За допомогою ПартнерАвто я знайшла свій перший автомобіль Honda Accord 2019 р.в. ! Я зовсім не розбираюся в автомобілях, тому була дуже рада, коли менеджер надав мені вичерпну інформацію про всі можливі опції та допоміг вибрати найкращий варіант для мене. Рекомендую PartnerAuto всім, хто шукає надійного партнера при виборі автомобіля.

Христина / 28.12.2022

Як жінка, мені завжди складно визначитися з автомобілем, тому я шукала компанію, яка зможе мені допомогти. PartnerAuto.com.ua був для мене саме тим, що мені потрібно. Менеджер надав мені дуже вичерпну інформацію про різні автомобілі, відповідав на всі мої запитання і допоміг вибрати автомобіль, який мені підходить. Дякую за професійну допомогу!

Антоніна / 19.12.2022

Шукала автомобіль для сім'ї та натрапила на сайт PartnerAuto. Заповнила форму замовлення, і мені вже дуже швидко перетелефонував менеджер. Він надав мені дуже вичерпну інформацію про автомобілі, які відповідають моїм потребам, і допоміг підібрати ідеальний автомобіль. Дуже задоволена сервісом PartnerAuto!

Аліна / 16.12.2022

Я вже кілька разів користувалася послугами PartnerAuto.com.ua для покупки і продажу машини, і кожен раз була дуже задоволена роботою цього сайту. Вони пропонують широкий вибір авто за розумною ціною, а їхній сервіс завжди на висоті. Якщо вам потрібне авто - PartnerAuto.com.ua - це найкращий вибір!

Катя / 13.12.2022

Я зазвичай боюся купувати авто з-під рук, але PartnerAuto.com.ua дійсно змінив моє уявлення про це. Я знайшла тут своє перше авто і все пройшло гладко - продавець був чесним і детально описав усі проблеми машини, що мені дуже сподобалося. Тепер я знаю, де шукати машину для своєї дочки.

Таня Симонова / 9.12.2022

Я знайшла свою першу машину Мерседес GLC 2022 року на PartnerAuto.com.ua і дуже задоволена цим сайтом. Все було просто і зручно - знайшла машину за кілька хвилин, зв'язалася з продавцем і вже наступного дня відвезла її додому. Рекомендую всім шукати авто саме тут!

Маша / 04.12.2022

Nissan Qashqai 2020 р.в. Дуже професійний підхід до продажу автомобілів. Великий вибір як нових, так і б / у машин, що дозволило знайти те, що мені потрібно. Дякую, PartnerAuto!

Кирило / 25.11.2022

Залишився дуже задоволений своїм досвідом з PartnerAuto. Мені надали велику кількість інформації про різні автомобілі, що допомогло мені прийняти правильне рішення. Ціни були також дуже розумними, і обслуговування клієнтів було на високому рівні.

Петро / 12.10.2022

Я продав свій автомобіль Jeep Grand Cherokee 2020 року через PartnerAuto і був приємно вражений професіоналізмом і швидкістю операції. Рекомендую для тих, хто шукає швидкий та надійний спосіб продажу свого авто.

Денис / 27.09.2022

Купив у PartnerAuto автомобіль Porsche 911, і він був у відмінному стані, як описано. Обслуговування було дуже добре, а продавці були дуже ввічливими та професійними. Рекомендую всім, хто шукає якісний автомобіль та професійний сервіс

Даша / 05.08.2022

Я дуже задоволена, що обрала PartnerAuto для продажу свого автомобіля. Компанія надала професійну консультацію з приводу вартості мого авто та допомогла з оформленням всіх необхідних документів. Мій автомобіль був проданий досить швидко, і я отримала розумну ціну за нього. Рекомендую PartnerAuto як надійного партнера в продажу автомобілів

Марина / 28.08.2022

Купувати машину в PartnerAuto було зручно та швидко. Консультант допоміг знайти саме те, що мені потрібно за доступною ціною. Дуже задоволена своєю покупкою та обслуговуванням.


Сервис крутой. Спасибо за классную работу. Все на высшем уровне, условия, сроки, донесение информации! Побольше бы таких профи в своем деле.

Отзывы наших клиентов

  • Таня Симонова

    9.12.2022

    Я знайшла свою першу машину Мерседес GLC 2022 року на PartnerAuto.com.ua і дуже задоволена цим сайтом. Все було просто і зручно - знайшла машину за кілька хвилин, зв'язалася з продавцем і вже наступного дня відвезла її додому. Рекомендую всім шукати авто саме тут!.

  • Марк Денисов

    04.09.2013

    Партнер Авто лучшая компания по продаже автомобилей с пробегом в Киеве! Предложение о продаже принял сразу, и не прогадал. Через четыре дня мой Prado с помощью Партнер Авто нашел нового владельца. Оформление справки счет заняло десять минут моего времени. Вежливый персонал и что главное профессиональное отношение к людям и к автомобилям. Рекомендую!.

  • Антон

    29.06.2022

    У меня был опыт работы с Партнер Auto. Прежде чем покупать у них машину, я подробно подробно посмотрел информацию о машине. Однако, когда я прибыл в салон, я нашел несколько замечаний, которые не упоминались в описании. Но мы решили ситауцию. Мне предоставили скидку и страховку на машину..

  • Андрей

    26.02.2021

    Добрый день, хочу выразить благодарность автосалону ПартнерАвто за продажу моего автомобиля, я остался очень очень доволен. Спасибо вам за помощь!.

  • Виталий

    12.02.2014

    Добрый день, хочу выразить благодарность автосалону ПартнерАвто за продажу моего автомобиля. Хоть и продался он не за 2 недели как обещали, а за месяц, я остался очень очень доволен. Так как Chrysler Voyager я сам продавал полгода и не продал. Спасибо вам за помощь!.

Связаться с нами

Адрес:

г. Киев, проспект Петра Григоренко 20 (Позняки)

Телефоны:

(044) 353-41-33

(096) 509-50-55

Время работы:

ПН-ПТ: 10.00 - 19.00, СБ: 10.00 - 17.00, ВС - выходной